неділю, 1 червня 2014 р.

Рекомендації до демонстрацій презентацій


·         Демонстрація презентацій проводиться з метою урочистого відзначення ідей та роботи учнів. Завдання цього заняття полягає в тому, щоб надати учням можливість представити їхні бізнес-плани аудиторії, до складу якої можуть входити інші учасники, члени родин, місцеві громадські діячі і спеціально запрошені гості, представники місцевого бізнесу. Це надзвичайно важлива можливість для учнів представити не тільки їх бізнес-плани, але також продемонструвати навички у сфері комп’ютерних технологій.
·         Це заняття проводиться в кінці курсу або на останньому занятті, або після завершення теми 16.
·         Визначте дату і час показу презентацій і оберіть відповідне місце. Ви можете обрати навчальний центр, в якому викладався курс, або місцевий актовий зал.
·         Запросіть місцевих діячів, членів родин, та інших представників громади. Розгляньте можливість запрошення спеціальних гостей взяти участь у демонстрації презентацій.
·         Домовтеся про розміщення глядачів і демонстрацію презентацій. Для показу презентацій вам буде потрібен комп’ютер,  мультимедійний проектор та екран.
·         Завантажте презентації учнів на комп’ютер перед показом і перегляньте їх заздалегідь для того, щоб переконатися в тому, що вони не містять технічних дефектів.
·         Рекомендується, щоб кожна група мала 15 хвилин для презентації бізнес-плану. Нагадайте учням про час, який вони мають для проведення презентації.
·         Переконайтеся в тому, що кожна група учнів знає порядок, в якому проводитимуться демонстрації презентацій , і завчасно прорепетирувала свою презентацію.
·         Поясність учням, що це можливість презентувати їхні бізнес-плани і навички у сфері комп’ютерних технологій, які вони набули протягом курсу.
·         Нагадайте учням про питання, які є важливими для того, щоб презентація була успішною.
·         В кінці показу презентацій надайте учням коментарі і пропозиції стосовно їх презентацій, а також обговоріть, як вони можуть покращити їхні презентації.
Вручіть учням сертифікати про завершення курсу та привітайте їх. 

1 коментар:

  1. Калі ў вас былі фінансавыя праблемы, тады вам пара ўсміхнуцца. Вам трэба звязацца толькі з містэрам Бенджамінам з сумай, якую вы хочаце пазычыць, і тэрмінам аплаты, які вам падыходзіць, і вы атрымаеце свой крэдыт на працягу трох рабочых дзён. Я толькі шосты раз скарыстаўся пазыкай у 700 тысяч долараў тэрмінам на 180 месяцаў з магчымасцю выплаты да заканчэння тэрміну прыдатнасці. Г-н Бенджамін дапамагае мне ў крэдыце. Звяжыцеся з ім, і вы ўбачыце, што ён вельмі сумленны чалавек з добрым сэрцам. Яго электронная пошта Lfdsloans@outlook.com, а яго нумар тэлефона WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити